På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Temadag i MMFoodtech om digitalisering, innovation og produktansvar

Fødevarebranchen er i rivende udvikling i disse år, og det stiller nye krav til leverandørerne af udstyr. På denne temadag stiller vi skarpt på den seneste viden om de værktøjer, der benyttes i branchen, og vi besøger samtidig det spritnye Food Innovation House i Vejle.

På temadagen møder du nogle af de mest banebrydende virksomheder, som fortæller, hvordan de arbejder med digitalisering i praksis. Du vil gå fra temadagen med håndgribelig viden om, hvordan du som udstyrsleverandør til fødevarebranchen kan komme i gang med digitalisering. På dagen får du konkrete bud på, hvordan man håndterer det produktansvar, der følger med digitaliseringen som udstyrsleverandør.       

Står I med innovative produkter eller projekter, vil du få inspiration til, hvordan I kommer i gang og får den rette sparring til bl.a. produktansvar, kapital og markedsadgang.

I løbet af dagen vil der naturligvis være plads til networking med kollegaer fra branchen.

 

Program

09:30 – 10:00

Registrering, kaffe og let morgenbrød


10:00 – 10:10
Velkomst
v/Rune Jacobsen, chefkonsulent, Industrisamarbejdet


10:10 – 10:40 
Update på udfordringerne for branchen
v/Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer


10:40 – 11:10
Foss A/S, en virksomhed under stor digital omstilling
v/Rasmus Blom, SVP Digital Business, Foss A/S


11:10 – 11:30
Kaffepause og networking


11:30 – 12:00
Dataoverførsel ved digitalisering - hvilken teknologi skal jeg vælge?
v/Tom Togsverd, partner, Indesmatech ApS


12:00 – 13:00
Frokost


13:00 – 13:45
Food Innovation House - rundvisning og indblik i husets muligheder
v/Jørgen Andersen, CEO, Bagger Sørensen Invest A/S


13:45 – 14:15
Sådan spiller cloud løsninger og fødevaremaskiner sammen
v/Henrik Jensen, CEO, Harting ApS 


14:15 – 14:40
Fra idé til virkelighed
v/Søren Svanebjerg, Business Developer, CAPNOVA A/S


14:40 – 15:10
Kaffepause og networking


15:10 – 15:40
Hvilket ansvar påtager en leverandør sig?
v/Rasmus Paus Torp, senioradvokat, Bech-Bruun Advokater


Ca. 15:40
Afrunding og opsamling på dagen
v/Rune Jacobsen, chefkonsulent, Industrisamarbejdet

Tak for i dag - vi ses til MMFoodtech netværksmøde 29. august 2018.

 

Informationer

Tid: Onsdag den 30. maj 2018, kl. 09.30 - 16.00.


Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle (Dandy Business Park).


Pris: Gratis deltagelse for medlemmer af MMFoodtech.

Medlemmer af DI: 750 kr.

Medlemmer af Fremstillingsindustrien eller IAK får 50% i tilskud: 350 kr.

Øvrige 1.500 kr.


Se invitation og fulde program på nedenstående link.

Tilmelding

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, dog senest fredag den 18. maj 2018.

Tilmeld dig på nedenstående link.

Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 4708
Mobil: +45 4035 4142
E-mail: rujadi.dk
PUBLICERET: 24-04-2018 OPDATERET: 24-04-2018